ELÉRHETŐSÉGEINK

CÍM: 1111 Budafoki út 27.
E-MAIL: zugmuhely@gmail.com

KIK VAGYUNK?

 

 

2017-ben indult a történetünk, amikor is a mókuskerékből kilépve páran közülünk az ismeretlen és bizonytalan, mégis lehetőségekkel teli vállalkozók útjára léptek. Ebből született a ZUG műhely, jöttek és mentek is tagok, de a cél egy maradt: egyedit, különlegeset és szívvel telit teremteni, egymást biztatva és segítve.

Széles a palettánk: mindenbe belekóstolunk, valamit továbbviszünk és fejlesztünk - mindaddig, amég élvezni tudjuk és értéket adhatunk. 
2021 őszén fizikailag is megnyitott a ZUG műhely. A Budafoki 27. lett a bázisunk, ahová mindig öröm betérni. A kreatív energiák, ötletek, sztorik csak úgy keringenek a levegőben és aki egyszer betér ide - akár csak csomagot átvenni is - nem akar hazamenni. 
Mi rendszeresen bejárunk ide dolgozni, szakítva a home office hagyományokkal, de sok program és lehetőség rejtőzik nálunk.

 


Miben tudunk a segítségedre lenni?

● illusztráció (könyv, vers, egyedi képeslap, stb.)
● grafikai tervezés (logó, arculat, kiadvány, névjegykártya, lemezborító, stb.)
● gif készítés
● esküvői meghívó, ültetőkártya, menülap
● videó (klip, kisfilm, interjú forgatás, vágás, utómunka)
● fotó (portré, események)
● animációs kisfilm
● formatervezés, termékfejlesztés
● szakmai tanácsadás
● termékek népszerűsítése

 


MI ZAJLIK A MŰHELYBEN?


WORKSHOPOK

COWORKING LEHETŐSÉG

POP-UP VÁSÁROK

 

 

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

Libri Kiadó, Kolibri Kiadó, Pagony Kiadó, Alexandra Kiadó, Lampion könyvek, Magyar Zeneműkiadó, Ringató Kiadó, Zrínyi Kiadó, Odett, Lóci játszik, Slow Budapest, Szabó Balázs Bandája, Pély Barna, Pikrea/Kónya Bea, GrapefruitMoon Records, The Pontiac, Campus Fesztivál, Csend/élet magazin, Margaret Island, Gold Records, MSE Weddings, Poloneked.hu, CoolCase.hu, Aurevoir., Belmondo, Szirtes Edina Mókus, Dolák-Saly Róbert, Cotton Club Singers, Puzsér Róbert, Tilla, Kollár-Klemencz László, Puskás Peti, MattSet, Thália Színház, Picuri Muri, Buda folk band, Berka együttes, Messessippi, Wéner-Kovács Fanni, Miskolci Csodamalom bábszínház, Budapesti Flippermúzeum, Springfield, Telenor Hungary, Andyourstories, Leaflingbags, Veszelszki Ágnes, Szívemben Született Afrika Egyesület, Pesti Vigadó, Flancos, Plantethics, HelloMe, Stabilo, Fatimapanka, Dekor in box, Haraszti Ádám Projekt, MÁV Szimfonikus Zenekar


...és még sokan-sokan mások.

 
Szívesen dolgoznál velünk?

Írj nekünk!