JÓTÉKONYSÁGI KÁVÉS ÉLMÉNYFESTÉS - március 28. 17-19:00

JÓTÉKONYSÁGI KÁVÉS ÉLMÉNYFESTÉS - március 28. 17-19:00

TÉGY JÓT! 


Az illata, az íze... és a színei. Aki kávézik, tudja, hány érzékszervünkre képes hatni ez a koffiendús ital, ki tejjel, ki cukorral, ki feketén issza, rajongásunk töretlen érte. Baráti beszélgetések résztvevője, napunk el- és beindítója, a pár perc nyugalmunk kísérője.
Most festeni fogunk vele, ahogy talán sosem használtad még, a papírra locsoljuk, ecsettel mázoljuk. Az este folyamán Könczöl Zsófi mesél a Szívemben Született Afrika munkásságáról, az afrikai kávékultúráról és a nőiség helyzetéről.
Ennek okán a témánk a nőiség lesz.

A workshop díja: 9990 Ft (adományba kerül)

Minimum 3 főtől indul és maximum 12 embert képes befogadni.

A márciusi #doitforher kampány keretein belül a karamojai nyomornegyedekben élő nők helyzetének javításáért folyik a gyűjtés.

Info, támogatás, jelképes örökbefogadás:
info@szivembenafrika.org
https://www.facebook.com/szivembenszuletettafrika
https://www.instagram.com/szivembenszuletettafrika/

,,Hiszünk az összefogás erejében és abban, hogy a legkisebb segítséggel is hatalmas változásokat lehet elérni. Segíts, hogy segíthessünk! Együtt csodákra vagyunk képesek! :)"


Könczöl Zsófival három évvel ezelőtt sodort össze az élet, mikor portrét rendelt tőlem. Már akkor hatalmas szenvedéllyel és lelkesedéssel mesélt alapítványáról, a Szívemben Született Afrikáról, amit a képen is megjelenítettem.
2017 óta rendszeresen jár Ugandába önkénteskedni, azóta pedig többedmagával különböző missziókat, segítő tevékenységeket szervez Manafwa helyi közösségében és már Kenya területén is. Célja, hogy apró segítségekkel is hatalmas változásokat érjünk el az ottaniak életminőségében, a gyermekek oktatásában és az egészségügyben. A 84 nap projektjében a menstruációs szegénység és az ezt övező tabuk ledöntésén dolgozik.
2020 őszén magam is jártam a faluban, ahol az újonnan építtetett iskolát festettem ki és finommotorika fejlesztő, kreatív foglalkozásokat tartottam gyermekeknek, köztük Phionahnak, a jelképesen örökbefogadott kislányomnak.


Segíts, hogy segíthessünk!

 

AKI A WORKSHOPOT TARTJA


Czikkely Panni, aktív zugos, formatervező művész, illusztrátor és grafikus.

vissza a workshopokhoz