Így dobd fel a pulcsidat pár öltéssel - HÍMZÉS WORKSHOP - szeptember 27. 17:00

Így dobd fel a pulcsidat pár öltéssel - HÍMZÉS WORKSHOP - szeptember 27. 17:00

Régi kedvencek, vagy megunt, a szekrény mélyén porcicásodó darabok mind-mind új életre kelhetnek a színes öltések varázsában. Sajátítsd el a hímzés fortélyait, és hagyd, hogy magával ragadjon ez az igazi #slowlife elfoglaltság.

Tarts velem őszindító hímzős workshopom során a Zug műhelyben szeptember 27-én! Amellett, hogy megtanulunk minden fontos öltést, pihe-puha pulcsidat vagy kedvenc pólódat is kihímezzük, emellett debütálnak a hímzést könnyítő Artgarden hímzésminta matricák is, amelyek közül választani is lesz lehetőséged.
A részvételhez nem szükséges semmilyen előképzettség vagy hímzéstudás!

Kezdés: 2023.09.27. (szerda) 17:00
A workshop időtartama: 3 óra
A workshop minden kelléket tartalmaz, amelynek egy részét haza is viheted, hogy otthon is elmélyedhess a folyamatban, emellett fincsi nassolnivalókkal is készülök az alkotás mellé. 🙂

További információért és jelentkezésért látogass el IDE!

KI TARTJA A WORKSHOPOT?

 

Yu Sisi - Artgarden
Az Artgarden egy picinyke, egyszemélyes vállalkozás, ahol ötvöződik a természet szeretete, a hímzés, emellett a festés öröme. Sisi, a kézműves márka álmodója környezettudatos szemlélettel készíti termékeit, amelyek virágos és erdei állatos motívumaival csempészik bele mindennapjainkba az általa megálmodott világot.

 

vissza a workshopokhoz