PROCREATE - ALAPOK ÉS TIPPEK - június 3. 15:00

PROCREATE - ALAPOK ÉS TIPPEK - június 3. 15:00

Procreate alapismeretek 1.

Szeretnéd magad kipróbálni a digitális alkotásban is? Nem tudsz kiigazodni mit – hogyan érdemes használni a Procreate-ben? Hogyan fogj neki a tervezési folyamatoknak? Érdekel miként lehet rétegeket kezelni és beállítani, színpalettát készíteni? Nem tudod mikor milyen ecseteket érdemes választani?

Akkor tarts Szert-Szabó Dorottya illusztrátorral, animációs filmtervező művésszel 2023.06.03-án a ZUG műhelybe, hogy elindulhass a digitális alkotás útján.

Bevezetés a Procreate-el való rajzoláshoz. A workshop során a résztvevők megalkothatják saját illusztrációjukat, amit megtanulnak webes vagy nyomtatásra kész formába menteni.

Szükséges (saját) eszközök:

  • Ipad
  • Apple pencil
  • Procreate

A workshop tartalmazza az előzetes személyes konzultációt (igény felmérés), a helyszínen való közös munkát 15:00-18:00-ig, ropogtatni- és innivalókat. Egy tavaszi szín palettát és egy válogatott Brush készletet Procreate alkalmazáshoz.

Nem csak kezdőknek ajánlott, bárki csatlakozhat aki úgy érzi tanulhat újat, kérdezhet vagy akár csak alkotna másokkal jó hangulatban!

* A workshop 3 résztvevőtől indul és maximálisan 11 fős.

14 éven felülieknek ajánlott.


JELENTKEZEM!

 

AKI A WORKSHOPOT TARTJA

Szert-Szabó Dorottya - @feherlolanya

Animációs tervezőművész, illusztrátor

Dolgozott számos animációs/filmes stúdióban mint animátor, karakter tervező, vagy mint díszlet- és bábkészítő. 2008-2016-ig animációt tanított a Kisképzőben, ahol barátsággal, szeretettel és elkötelezettséggel viszonyult az oktatáshoz, diákjaihoz. Mára már közel 20 kiadott könyvet illusztrált, melyekben törekszik a természet iránti szeretetét, apró részleteket és a színek kavalkádját megmutatni.

vissza a workshopokhoz